nomer 1 dating aplikasi

Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,






Aplikasi kencan anu pangsaéna pikeun 2021



Spring parantos ayun-ayunan, sareng aplikasi kencan anu pangsaéna siap ngabantosan upami pikiran anjeun parantos robih ka roman - khususna ayeuna yén larangan-akibat anu ditumpukeun ku pandemik pikeun nohonan jalma sacara pribadi ngaleutikan di sababaraha daérah.



Sanés pandemi éta parantos ngalambatkeun tumuhna aplikasi kencan.Laporan Pasar dina adegan aplikasi kencan mendakan yén luhur 20 kencan aktip ningali pangguna sadidinten anu aktif tumuh 1,5 juta taun ka pengker.Nambahkeun fitur obrolan video, sapertos seueur aktip kencan, pastina ngabantosan.





Ayeuna, ku jalma-jalma siap usaha di dunya deui, aplikasi kencan anu pangsaéna teraskeun nyaring fiturna, nyiapkeun fitur kaamanan pikeun ngabantosan anjeun langkung raoseun ngeunaan hubungan sareng jalma asing.Sababaraha aplikasi teras-terasan unggul dina ngabantosan anjeun milarian flings sareng jalma anu sami sareng anu sanésna langkung fokus kana ngabantosan anjeun ngawangun hubungan jangka panjang.Naon waé anu dipikahoyong ku haté anjeun, aya aplikasi kencan di luar sana anu diluyukeun sareng pandangan sareng kabutuhan anjeun.



Upami anjeun milarian milarian sosobatan, kami tiasa ngabantosan anjeun milah seueur pilihan bersaing pikeun mendakan aplikasi kencan anu pangsaéna anu cocog sareng kabutuhan khusus anjeun.



Naon aplikasi kencan anu pangsaéna?



Nalika ngeunaan milarian cinta di jaman sélulér, sesah ngagulingkeun Tinder, salah sahiji aplikasi kencan anu pangageungna sareng panghadéna anu ogé saum sareng jangkauan lega. Tinder ngagaduhan reputasi pikeun ngabantosan anjeun mendakan pancing-gancang, sanaos ogé kapayun pikeun mendakan mitra anu langkung permanén sareng tambahan panganyarna pikeun aplikasi parantos ningkatkeun kasalametan pangguna bari nambihan fitur pidéo.



Aplikasi kencan anu sanés nganggo kakuatan nyalira.Bumble masihan kakuatan pikeun nyieun babaturan anyar pikeun anggota awéwéna, sedengkeun OKCupid nawiskeun sababaraha alat anu béda pikeun milarian roman.Eharmony gaduh algoritma anu terkenal pikeun nyapasangkeun jalma, sedengkeun tujuan akhir Hinge nyaéta supaya jalma-jalma ngahapus aplikasi na tina teleponna (sigana kusabab anjeun mendakan konéksi anu langgeng sareng henteu kaluar tina frustasi).Komo Facebook parantos ngalakukeun kalakuan éta, kalayan layanan kencan dihijikeun kana jaringan sosial anu masif.



Milarian pasangan anu sami?Grindr mangrupikeun panaratas dina rohangan éta, sedengkeun Her nawiskeun aplikasi kencan kanggo pangguna lesbi sareng biseksual.



Sateuacan teuleum mendakan aplikasi kencan anu pas pikeun milarian pasangan anu pangsaéna, tong hilap nimbangkeun privasi.Entong ngan ukur nyingkirkeun kabijakan privasi tina aplikasi kencan naon waé anu anjeun anggo, sabab éta kabijakan tiasa ngajelaskeun kumaha waé situs kencan sareng data pribadi anjeun.Ogé waspada yén seueur aplikasi kencan - kalebet sababaraha dina daptar aplikasi kencan anu pangsaéna ieu - dipimilik ku perusahaan anu sami.Grup Pertandingan, salaku conto, henteu ngan ukur ngaoperasikeun Match.com tapi ogé Tinder, OKCupid sareng PlentyOfFish.



Aplikasi kencan anu pangsaéna ayeuna



1. Tinder (Android; iOS)



Tinder muru jalan satapak anu ditetepkeun ku Grindr nuju dunya aplikasi kencan gesek sareng ngagulung.Dina raray na, Tinder ngadorong anjeun ngadamel deet, nyandak kaputusan ngeunaan pasangan poténsial.Anjeun ngadamel profil saderhana sareng sakedik poto sareng sababaraha kalimat ngeunaan diri anjeun, teras buang diri dina rahmat Internét.



Aplikasi nembongkeun single di daérah anjeun.Upami anjeun resep, gesek poto ka katuhu;upami henteu, gesek ka kénca.Upami anjeun duaan ngusap ka katuhu, anjeun tiasa ngirim pesen sareng nyetél naon waé.(Museurkeun upping game Tinder anjeun? Kami ngagaduhan tip ngeunaan cara ngagunakeun Tinder sapertos pro.) Ningkatkeun kaanggotaan Ditambah atanapi Emas anu dibayar di Tinder masihan anjeun fitur premium sapertos suka atanapi rewind anu teu aya anu bakal masihan mitra kadua kasempetan.



Tinder terus tinker sareng formula na, ngagulung fitur pidéo anu ngamungkinkeun anjeun nelepon video dina aplikasi pikeun pertandingan tanpa tukeur detail pribadi (tambahan anu penting pisan dina jaman COVID-19).Parobihan anu langkung penting ogé ngenalkeun fitur Pusat Kasalametan anu aya hubunganana sareng aplikasi Noonlight sareng nyayogikeun tombol panik upami anjeun ngantep tanggal anu anjeun raoskeun henteu aman.Akhir taun ayeuna, Tinder ngarencanakeun ngantep anjeun ngalakukeun pamariksaan tukang jalma, narik data tina rékaman umum.Fitur éta bakal sumping kana aplikasi kencan anu sanés anu dioperasikeun ku Tinder pemilik Match Group, nyatana.



2. Bumble (Android; iOS)



Bumble tujuanna pikeun ngabantosan anjeun ngantunkeun tanggal atanapi milarian babaturan énggal di daérah anjeun, sareng éta lebah ratu (awéwé mana waé) pikeun ngalakukeun tindakan anu munggaran saatos dua jalmi saling nyambung sareng janten bagian tina tempat saréna masing-masing.Henteu seueur waktos kanggo nyéépkeun - ngan aya 24 jam pikeun ngalakukeun sababaraha jinis kontak atanapi sambunganna ngaleungit salamina.Pikeun hubungan anu sami sareng hubungan silaturahim, naha jalmi kedah ngalih dina waktos 24 jam sateuacan hubungan éta musna, sanaos anjeun tiasa kéngingkeun perpanjangan 24 jam.



Ngan ukur ningali pikeun ngalegaan bunderan babaturan anjeun, sabalikna tina hubungan romantis?Bumble gaduh fitur BFF pikeun jalma anu henteu milari tanggal sareng bagian anu misah pikeun kontak bisnis.Pamutahiran Bumble Boost, anu kisaran ti $ 2,99 dugi ka $ 8,99, ngajantenkeun langkung gampang sareng gancang pikeun pendakan atanapi titipan jalma.



Bumble nambihan pidéo dua taun ka pengker, masihan salah sahiji aplikasi kencan anu pangsaéna dina jaman panyumputan.Wengi Anyar Salaku tambahan parantos nambihan gim dimimitian ku kaulinan trivia pikeun masihan anjeun sareng kencan anjeun hal anu tiasa dilakukeun dina obrolan video anjeun.



3. OkCupid (Android; iOS)



OkCupid gaduh alat userbase masif sareng lugas langsung.Tapi daripada istirahat dina kamahéran na, OKC tetep nyaring sareng nambihan fitur kana aplikasi kencan luhur na, sapertos sistem "Rasa" anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun gancang ningali rasa anu ngagugah tina patandingan poténsial, sapertos Kinky Nerds, Beard Lovers, World Traveler , jsb.



Sadaya ieu salian ti alat olahtalatah OkCupid, kuis kapribadian, integrasi Instagram sareng karesep lami anu sanés.Langganan premium nambihan fitur-fitur sanésna, sapertos pakakas milarian olahan sareng kamampuan ningali pangguna anu resep ka anjeun.



4. Match.com (Android; iOS)



Match.com nawiskeun pangguna na pikeun pangalaman kencan freemium dina Android sareng ios.Pangguna gratis tiasa nyetél propil online, unggah sababaraha gambar nyalira teras kalibet kana sababaraha flirting online kalayan "winks", sareng ngirimkeun pertandingan anu anyar ka aranjeunna unggal dinten.Fitur anu langkung lengkep, sapertos kamampuan ningali saha anu parantos mariksa profil anjeun sareng resep gambar anjeun, tiasa dikonci ku langganan Match.com.



Pertandingan parantos teras-teras nambihan kana fitur-fiturna, sapertos Mixer sapertos Tinder, integrasi Android Wear sareng Apple Watch, sareng tambahan corétan sora sareng pidéo kana profil anjeun.April ieu, kalayan jalma-jalma nyangkut di bumi, Pertandingan ngaluncurkeun Vibe Check, anu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan obrolan video kalayan pertandingan anjeun.



Sapertos Tinder, Match ogé nambihan fitur kaamanan anu ngamungkinkeun anjeun waspada babaturan upami anjeun kencan sareng ngaraos henteu aman.Tambihan anu nembé nembé deui bahkan ngamungkinkeun anjeun netepkeun pandangan politik anjeun, janten langkung saé anjeun mendakan jalma anu pandanganana sajajar sareng anjeun (atanapi henteu, upami anjeun yakin yén anu pikaresepeun tarik).



5. Facebook (Android, iOS)



Facebook Dating, mimiti diumumkeun deui dina 2021, diluncurkeun di Amérika Serikat taun ka tukang saatos uji coba di nagara-nagara sanés.Jasa ieu saprak ngalegaan ka Éropa, kaasup Inggris



Bagian opt-in tina jaringan sosial, Facebook Dating fokus kana ngabantosan anjeun milarian hubungan jangka panjang, sanés hook-up.Anjeun ngaksés bagian Kencan tina jero aplikasi sélulér Facebook, nyetél profil Kencan anu misah tina profil Facebook biasa anjeun.Ti dinya, Facebook mendakan pertandingan pikeun anjeun dumasar kana karesep, minat sareng kagiatan anjeun dina situs jejaring sosial.



Facebook moal nyarankeun pertandingan di antara jalma-jalma anu anjeun parantos kenal di Facebook, kecuali upami anjeun nganggo fitur Secret Crush tina jasa dimana anjeun tiasa milih dugi ka salapan babaturan Facebook atanapi pengikut Instagram anjeun gaduh minat. Upami aranjeunna ogé ngungkabkeun minat ka anjeun liwat Rahasia naksir, Facebook bakal cocog anjeun.



Anjeun tiasa nambihan tulisan Instagram kana profil Kencan Facebook anjeun ogé ngabagi carita Facebook sareng Instagram.Sapertos jasa kencan anu sanés, Kencan Facebook nambihan kamampuan pikeun nelepon pidéo ka anu anjeun pikahoyong, nganggo aplikasi Messenger perusahaan.



6. Grindr (Android; iOS)



Grindr ngamungkinkeun lalaki homo sareng biseksual pendak sareng lalaki anu sami panginten di caket dieu.Nyiptakeun profil mangrupikeun pangalaman anu cukup minimal, museur kana profil profil, nami pangguna, sareng sababaraha patarosan saderhana, sareng milih "Suku" anu ngajelaskeun jinis anjeun, sareng anjeun atos mendakan pangguna sanésna sareng ngobrolkeun aranjeunna dina sababaraha menit.



Grindr bébas dianggo sareng didukung iklan, tapi vérsi premium, Grindr Xtra, nawiskeun browsing tanpa iklan salian ti fitur sanésna sapertos nambihan sababaraha Suku sareng saringan pencarian anu maju.Hiji kakurangan anu kasohor?Beda sareng aplikasi kencan anu sanés, nyorong béwara pikeun pesen meryogikeun Grindr Xtra.



7. eharmony (Android; iOS)



eharmony mangrupikeun pamaén anu lami di buruan kencan online, sareng layanan anu pangheulana nyorong sistem algorithmic pikeun nyobaan nyieun pertandingan kencan anu pangsaéna pikeun anggotana.Sakali anjeun ngadamel akun, pangguna ngalangkungan "Hubungan Angket" kanggo nyiptakeun profil kapribadian anu ngabantosan cocog anjeun sareng pangguna sanés anu pikir ku eharmony anjeun bakal diklik.Saban poé, aplikasi bakal nyayogikeun anjeun pilihan pertandingan sareng daérah kasaluyuan anjeun;anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun nyambung upami minatna saling.



Palanggan premium kéngingkeun pilihan cocog sareng pamanggihan anu diperluas, sareng fitur sanésna sapertos tiasa ningali saha anu nembé ningali profil anjeun.



8. Kopi Tepang sareng Bagel (Android; iOS)



Coffee Meets Bagel nyandak pendekatan anu sabalikna pikeun seueur aplikasi kencan anu pangsaéna, nyobian fokus kana kualitas tibatan kuantitas.Saban dinten siang, aplikasi éta bakal ngintunkeun lalaki sababaraha pilihan patandingan poténsial dumasar kana propil sareng karesepna, sareng awéwé teras dikintunkeun sajumlah pertandingan anu parantos nunjukkeun minat ka aranjeunna, nyésakeun pilihan awéwé pikeun males deui anu sapertos kitu.Upami daya tarikna saling, maka aplikasi bakal nyetél anjeun sareng jandéla obrolan 7 dinten sareng icebreaker.



Desain ulang aplikasi kencan nempatkeun langkung nekenkeun kana propil pangguna, masihan anjeun kamampuan pikeun masihan koméntar kana profil sareng poto dina ngaharepkeun ngadukung langkung seueur hubungan antara Coffee Meets Bagel.



Unduh Kopi Meets Bagel:Android,iOS



9. Nya (Android; iOS)



Anjeunna mangrupikeun aplikasi kencan sareng jaringan sosial anu dirancang kalayan panggunaan awéwé lesbi, biseksual sareng anu anéh.Anjeun daptar sareng akun Facebook atanapi Instagram, teras ningali aliran kagiatan tina pangguna Her anu diverifikasi sanés di daérah anjeun sareng sacara global.Anjeun tiasa Suka poto pangguna anu sanés, sareng upami minatna saling, aplikasi bakal ngaitkeun anjeun ngobrol.



Tangtosna, éta ogé henteu ngan ukur nohonan calon calon, kalayan aplikasi nawiskeun fitur sosial, berita sareng tulisan ngeunaan masalah LGBTQ, kajadian, patarosan sareng seueur deui.Nalika aplikasi gratis dianggo sareng daptar, langganan premium nambihan fitur tambahan.



10. Hinge (Android; iOS: $ 10.99 / bulan)



Nolak nuturkeun jalan satapak anu dibakar ku aplikasi anu didorong ku gesek sapertos Tinder, dating app Hinge nempatkeun fokus na kana hubungan sareng paguneman anu pikaresepeun.Nyatana, tujuan layanan sacara jelas-jelas nyatakeun nyaéta ngajantenkeun anjeun ka titik dimana anjeun parantos ngahapus aplikasi sadayana - sigana kusabab anjeun parantos mendakan cinta sareng sanés kusabab anjeun ngagaduhan aplikasi éta.



Hinge ngahurungkeun irung na nepi ka ngusap pikeun profil anu langkung lengkep anu anjeun ngeusian ku gambar sareng carita.Pamaké teras tiasa milih resep sareng mairan kana naon waé dina profil éta, sareng anu janten starter paguneman silih.Unggal dinten, anjeun tiasa mariksa rekomendasi anyar, ogé ningali jalma anu resep kana naon waé dina profil anjeun.



Hinge ngabales gancang kaayaan panyumputan-di-tempat urang ditumpukeun ku pandemi coronavirus ku ngaluncurkeun fitur Tanggal Ti Bumi.Parobihan anu sanés kalebet damel babarengan sareng anu resep sareng Chipotle sareng Uber Eats pikeun ngadorong pangguna pikeun ngagaduhan tanggal tuang anu jauh tina sosial.Sareng desain ulang taun kamari ngenalkeun fitur Standouts anu nyorot jalma anu langkung gampang janten jinis anjeun, sareng jejer anu panginten Hinge bakal narik paguneman sareng pertandingan anu anjeun pikahoyong.



11. Snack (iOS)



Bayangkeun TikTok, tapi pikeun kencan, sareng anjeun ngagaduhan raos anu saé pikeun ditawarkeun ku Snack.Aplikasi kencan ieu nunjukkeun tekenan kana video pondok.Anjeun milah-milah eupan pidéo bubuka pikeun ningali saha waé anu narik minat anjeun, langkung milih jalma anu anjeun hoyong kenal.Upami aranjeunna resep kana pidéo anjeun, anjeun bakal tiasa silih DM.



Tekenan kana pidéo ngajantenkeun Snack mangrupikeun pilihan aplikasi kencan anu saé pikeun waktos anu jauh sacara sosial, sanaos pokona jelas dina riungan sahandapeun 30 taun.Snack ngan sayogi dina iPhone ayeuna-ayeuna, sanaos anjeun tiasa daptar kanggo dibéjaan nalika versi Android turun.



12. XO (Android, iOS)



XO hoyong nempatkeun sababaraha kasenangan kana kencan deui ku ngagunakeun gim pikeun ngabantosan és na.Kuis, gambar kaulinan sareng kagiatan pésta sanés ngamungkinkeun anjeun bagikeun seuri sareng anu énggal sareng panginten ngajalin koneksi anu nyababkeun hubungan.



Anjeun mendakan pertandingan ku ngeusian profil sareng pendak sareng jalma anu gaduh suka anu sami.Atanapi anjeun tiasa nyobian salah sahiji pasangan XO anu sanésna, langkung acak.Tanggal Buta ngajantenkeun anjeun kontak sareng batur pikeun maénkeun kaulinan sareng silih tukeur pesen sateuacan anjeun ningali profilna, sedengkeun Acak nempatkeun anjeun hubungan sareng batur ti mana waé di dunya.



Jalma anu serius ngeunaan milarian anu penting ayeuna ogé hoyong sababaraha aplikasi kencan anu pangsaéna sanés, tapi XO siga anu pikaresepeun, cara kasual pikeun nyieun babaturan anyar - sareng meureun silaturahim éta mekar janten langkung seueur.



13. Kippo (Android, iOS)



Tangtosna, aya langkung ti hiji cara pikeun kaulinan online, sareng Kippo katingalina narik minat pamaén online dina milarian sosobatan anu sakedik.Aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngaropea profil anjeun nyalira - langkung unik, langkung saé - dimana anjeun tiasa pamer hal-hal anu anjeun resep pisan.Aplikasi éta teras nyobian mendakan pertandingan dumasar kana kaulinan anu anjeun pikaresep.



Sakali anjeun mendakan pertandingan, anjeun siap DM sareng ngobrol, sanaos tingkat gratis Kippo gaduh sababaraha watesan kumaha seueur propil anu tiasa anjeun gesek unggal dinten sareng sabaraha pesen anu tiasa dikirim.Ngagabungkeun sareng tingkat Kippo Infinity anu mayar kanggo $ 10 sasasih ngaleungitkeun larangan éta.



Kippo nyarios yén éta negeskeun yén saha waé anu ngagunakeun jasa na mangrupikeun jalma anu saleresna, sareng aya moderat pikeun ngajauhkeun palaku jahat.



14. Sakali (Android, iOS)



Sakali hoyong ngalambatkeun sapuan anu ngageleger anjeun nalika anjeun nyobian mendakan pertandingan idéal anjeun.Daripada senar poto anu teu aya tungtungna pikeun milah-milah, Sakali masangkeun anjeun sareng hiji pasangan poténsial sapoé, sareng anjeun ngagaduhan 24 jam pikeun ngalakukeun sambungan.Anjeun tiasa teras ngobrol saatos éta upami anjeun duaan resep anu sanés, tapi ideu na nyaéta fokus ngan ukur hiji jalma dina hiji waktos, janten anjeun tiasa ningali naha hubungan anu langkung awét tiasa dilakukeun.



Pertandingan anu diciptakeun ku Sakali algoritma, anu ngagambar dina profil anjeun sareng kabiasaan anjeun anu kapungkur pikeun mendakan pertandingan anu ideal.Anjeun tiasa nganggo Sakali gratis, tapi kaanggotaan anu mayar nyepetkeun prosés milarian sareng masihan anjeun langkung seueur pertandingan unggal dinten upami anjeun pikaresep.



15. Kajadian (Android, iOS)



Happn nyaéta sadayana ngeunaan jalma-jalma anu jalur anu anjeun tiasa ngalangkungan anu anjeun pikaresepeun sareng tiasa ogé ngalakukeun hal anu sami.Ladénan bobogohan dumasar lokasi, Happn nunjukkeun anjeun propil pangguna Happn sanés anu parantos anjeun jalan, sapanjang sareng waktos sareng lokasi.Anjeun tiasa resep propil naon waé anu muncul, sareng upami karaosna aya hubunganana, aplikasi masihan anjeun pilihan pikeun nyambung.Pilihan mayar nawiskeun kamampuan "Say Hi" kana propil anu sanés, anu kalebet béwara, ogé kamampuan ningali profil anu resep ka anjeun.



16. Raya (iOS, $ 7,99 per bulan)



Di antara jaringan jejaring propésional sareng layanan kencan paywall-gated aya aplikasi sosial Raya.Aplikasi ios mimitina dimimitian salaku jasa kencan konci-low, tapi ogé mimiti dipaké pikeun nyieun kontak jaringan profésional sareng babaturan, khususna di antara industri-industri kreatif.Kanyataan yén selebriti sareng pangaruh parantos mimiti muncul dina Raya sigana ngabantosan profil aplikasi diantawis aplikasi kencan anu pangsaéna.



Anjeun henteu ngan ukur asup ka Raya sacara otomatis - calon anggota kedah ngirim aplikasi, anu bakal diparios, sateuacan anjeun nampi.Upami anjeun ngantep klub, maka kaanggotaan hargana $ 7,99 per bulan, atanapi $ 29.99 langkung 6 bulan.



17. Seueur Kencan Ikan (Android; iOS)



Seueur Kencan Ikan henteu ngagaduhan jero fitur anu dipendakan dina sababaraha aplikasi anu sanés, tapi éta pikeun lega.Aplikasi kencan gratis ieu mangrupikeun salah sahiji anu panggedéna sareng pang populerna di dunya, kalayan langkung ti 70 juta anggota anu ngalangkungan dunya anu nyarios basa Inggris.



Pangguna nyetél propil saderhana, kalebet umur, pendidikan sareng profési, teras milarian kamungkinan pertandingan sareng pesen ka aranjeunna.Seueur Lauk tetep nambihan tweaks alit pikeun aplikasi na, kalebet Chat Heads pikeun pangguna Android, VoIP nyauran pangguna premium sareng unggah gambar Instagram.Anjeun ogé bakal mendakan fitur livestream gratis anu nyorong kencan ngalangkungan video.



18. Badoo (Android; iOS)



A pinunjul dina widang euyeub ngeunaan aplikasi kencan, Badoo ngagaduhan 370 juta-tambah pangguna ti langkung ti 190 nagara anu béda, sadayana ngabagi profil sareng poto nalika milarian pertandingan.Aplikasi ngagunakeun seueur seueur cara pikeun milarian pertandingan anu pikaresepeun, ti sistem swiping sapertos Tinder dugi ka ningali profil pangguna anu caket.



Badoo nempatkeun premium pikeun mastikeun yén pangguna na jalma anu diverifikasi, tibatan penipuan gaya-"lele", kalayan metode verifikasi dumasar kana foto anu diunggah, akun média sosial anu nyambung sareng verifikasi telepon.Nalika aplikasi haratis dianggo, anjeun ogé tiasa mésér kiridit premium $ 2,99 kanggo ningkatkeun pisibilitas atanapi ngalanggan mangtaun "Super Powers," anu nyayogikeun fitur anu diperluas.



19. Clover Dating App (Android; iOS)



Sakedik Tinder sareng sakedik OkCupid, Clover nyandak pendekatan kantong grab kalayan sababaraha cara pikeun milarian sareng minuhan patandingan poténsial, ti Tinder sapertos ngagésér kana angket, perencana tanggal, sareng profil anu lengkep sareng daptar kapentingan.



Clover nyingkahan jebakan kuda poni hiji-trik pangalaman aplikasi kencan anu langkung difokuskeun, janten upami anjeun kantos bosen sareng gaya swiping, anjeun tiasa teras nyobian ngiringan mixer langsung, parios gim 20 Patarosan, atanapi bahkan ékspérimén sareng Clover "dina paménta bobogohan. "Sapertos aplikasi anu sanés, Clover ngagaduhan tingkatan premium anu tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng nambihan atanapi ningkatkeun fitur anu tos aya.



20. Heybaby (iOS)



Kolot hiji anu milari cinta panginten moal ngaraos nyaman ngusap pilihanna dina aplikasi hookup.(Atanapi panginten aranjeunna - kami henteu di dieu pikeun nangtoskeun.) Tapi pikeun jalma anu resep kana komitmen jangka panjang, Heybaby pantes diperiksa.Aplikasi na nempatkeun dirina salaku pilihan kencan pikeun jalma anu ngagaduhan budak atanapi pasti hoyong ngageuhgeuykeunana di pikahareupeun ku ngajodokeun jalma sareng pasangan anu dipikiran.



Heybaby katingali ngabédakeun dirina tina aplikasi anu fokus-hubungan ku ngagunakeun angket anu pikaresepeun pikeun ngukur kasaluyuan anjeun sareng calon mitra.Sareng patarosan ngeunaan murangkalih - kalebet kaayaan kulawarga anjeun ayeuna - sumping langkung tiheula, janten anjeun tiasa pendak sareng jalma anu sami pandanganana.



Aplikasi ieu diluncurkeun di San Fransisco mimitina, kalayan rencana rék dilegakeun ka pasar sanés.Dallas ditambahan usum gugur kamari.Kanggo ayeuna, Heybaby ngan ukur aya di ios, sanaos pabrikan aplikasi ogé hoyong ngaleupaskeun pérsi Android ogé.



Unduh Heybaby:iOS



Kumaha mendakan aplikasi kencan anu pangsaéna



Anjeun bakal kéngingkeun kasuksésan panggedéna milarian roman ngalangkungan aplikasi kencan upami anjeun mimiti milari naon anu anjeun pilari.Upami flings kasual sareng hook-up anu janten fokus anjeun, isin tina aplikasi anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun milarian hubungan jangka panjang.Nya kitu, upami anjeun bosen nangtung hiji wengi, aplikasi kencan anu langkung neken ngusap tibatan nyocogkeun jalma anu cocog langkung dipikaresep pikeun ngaganggu anjeun.



Diomongkeun ngeunaan hanjelu, teu aya anu langkung matak pikasieuneun tibatan nganggo aplikasi kencan anu dieusi propil palsu.Perhatoskeun naon anu dilakukeun jasa kencan pikeun mastikeun yén anjeun ngan ukur disapasangkeun sareng jalma anu ngémutan hal-hal serius (atanapi paling henteu sakumaha seriusna anjeun.) Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun merhatoskeun jasa naon anu dilakukeun. ngajaga privasi pangguna na.



Kusabab seueur kota masih ngagaduhan wates ngan ukur sabaraha urang tiasa kumpul di tempat umum, langkung saé mertimbangkeun aplikasi anu nawiskeun sababaraha bentuk obrolan video, supados kahirupan cinta anjeun henteu ditunda nalika pandemi coronavirus .



Sakumaha saéna anjeun tiasa merhatoskeun ukuran kaamanan sareng sabaraha data anjeun dibagi.Situs kencan tiasa nandangan pelanggaran kaamanan, sapertos jasa naon waé, janten nganggo prakték kata sandi anu saé sareng henteu nganggo deui inpo login anjeun parantos kaiket kana akun sanés.



Pendapatan Aplikasi Kencan sareng Statistik Pamakéan (2021)



Dina 2021, Tinder merevolusi industri kencan online sareng sistem saderhana, gesek ka katuhu upami kabetot, kénca upami henteu.Daripada gaduh bedil matchmaker ngalangkungan rébuan propil pikeun milarian batur anu unik, pangguna tiasa mutuskeun naha aranjeunna resep batur dumasar kana sababaraha poto.



Dibandingkeun sareng jasa anu sateuacanna, Tinder ngajantenkeun kencan saderhana, tapi ogé, salaku panilitian parantos kapendak, ngajantenkeun kirang ngeunaan hubungan sareng hubungan anu langgeng sareng langkung seueur ngeunaan hook-up kasual sareng pembuka kéju.



Anu rada unik ngeunaan Tinder, dina umur pangusaha sareng startup, nyaéta diwangun ku Hatch Labs, inkubator startup anu dibiayaan ku IAC, perusahaan induk jawab Match.com, Seueur Ikan sareng OK Cupid.



Daripada jalma luar ngaremukkeun persaingan, IAC ngawangun kanibalna nyalira, anu parantos tuang di pangsa pasar anu dicekel ku Match.com sareng situs apiliasi na.



Di Amérika Serikat, Tinder parantos maréntah jagoan saprak didirikeunana, tapi di Éropa sareng Amérika Kidul, Badoo parantos janten pangpayunna.Diciptakeun ku pengusaha Rusia Andrey Andreev, Badoo parantos ngalaman seueur kahirupan, kalebet salaku kaulinan sosial sareng aplikasi kuis dina Facebook Games di jaman mimiti taun 2021-an.



Badoo mangrupikeun aplikasi kencan anu paling diunduh di dunya, kalayan langkung ti 400 juta pangguna anu kadaptar, tapi éta henteu acan tiasa ngahasilkeun tanda di Amérika Serikat.Dina 2021, Andreev damel bareng sareng pendiri Tinder Whitney Wolfe Herd, anu ngantunkeun perusahaan saatos ketegangan sareng eksekutif, mendakan Bumble.



Apptopia - Platform Pasar Kecerdasan App


Kéngingkeun perkiraan kinerja anu akurat pikeun 3+ jutaan aplikasi di 150+ nagara.Ngadamel kaputusan anu didorong data sareng ngaoptimalkeun strategi aplikasi anjeun.



Dimana Badoo gagal, Bumble hasil ngagambar pangguna Amérika Kalér jauh ti Tinder.Dipasar salaku aplikasi kencan féminis, Bumble ngamungkinkeun awéwé pikeun ngalakukeun tindakan anu pangpayunna, masihan aranjeunna kadali pinuh ku pangalaman.



Tumuwuhna Bumble dina sababaraha taun ka pengker ogé nandaan parobihan kana dating, sabab jalma-jalma parantos ngaliwat tina budaya hook-up kasual Tinder.Hinge, aplikasi milik IAC anu sanés, ngalihkeun sadayana platform na di 2021 pikeun fokus dina hubungan jangka panjang.



Kitu cenah, budaya Sunda henteu nyerah deui ka jaman Match.com.Tinder sareng Badoo masih pamimpin pikeun pangguna aktif bulanan, sareng di pasar berkembang sapertos Cina sareng Asia Tenggara, aplikasi kencan kasual jauh ngalangkungan jasa jangka panjang dina popularitas.



Daptar eusi



Aplikasi Bobogohan Top





















































TinderPermata mahkota Match Group, anu ngagaduhan langkung ti 45 aktip kencan.Tinder sacara dasarna ngarobah kencan online ku ngaleungitkeun kaseriusan sareng masihan pangendali langkung seueur
NgabuburitSaingan utama Tinder di Amérika Kalér, dirancang pikeun masihan awéwé kendali kana pangalaman éta.Bumble dimimitian ku pendiri Tinder Whitney Wolfe Herd, anu angkat saatos ketegangan di perusahaan
BadooBadoo ngamimitian jauh sateuacan Tinder sareng Bumble salaku milarian sosial, permainan sareng aplikasi kuis.Saatos nampi peringatan ti Facebook di 2021, éta ngalih kana kencan santai dina bentuk anu sami sareng Tinder
HingeHinge panginten parantos ditakdirkeun janten salah sahiji tina seueur kagagalan aplikasi kencan, tapi timna ngarobih aplikasi pikeun hubungan jangka panjang sareng parantos pencét di Amérika Kalér
KajadianBeda sareng aplikasi anu sanés dina daptar, anu nganggo lokasi dina hartos umum pikeun milarian pertandingan, Happn sacara kritis difokuskeun pikeun nyocogkeun pangguna sareng jalma anu aranjeunna tingali kantos katingal
GrindrSedengkeun Tinder, Bumble sareng kaseueuran aplikasi kencan anu sanés gaduh setélan pikeun pangguna homo, Grindr mangrupikeun aplikasi anu pangpayunna khusus pikeun jalma LGBTQ sareng tetep janten aplikasi anu paling populér pikeun jalma homo
TantanKencan santai henteu kasohor di Cina sapertos di Kulon, tapi, Tantan, katelah Tinder China, parantos ngempelkeun komunitas anu teu kaberhasilan, utamina mah mahasiswa.
Nyatu LaukSalah sahiji penjaga baheula, Nyatu Lauk parantos aya ti saprak 2021. Éta parantos ngalih kana jaman sélulér, salaku salah sahiji aplikasi anu langkung populér anu dianggo ku jalma-jalma anu langkung sepuh


Penghasilan Aplikasi Kencan Global

















































TaunPanghasilan
2021$ 1,69 milyar
2021$ 1,88 milyar
2021$ 2,05 milyar
2021$ 2,23 milyar
2021$ 2,52 milyar
2021$ 3,08 milyar




Panghasilan di pasar aplikasi kencan parantos ningkat dina tingkat anu tetep, didukung utamina ku Tinder sareng Bumble, anu nangkep daérah anu paling nguntungkeun, Amérika Kalér.



Sadaya aplikasi kencan anu dibahas dina profil séktor ieu nganggo modél freemium anu ngaluarkeun batasan, sapertos jumlah sapuan, sasarengan nyayogikeun cara pikeun ngaliwat algoritma panyocokan.Nanging, halangan pikeun lebet langkung handap tibatan situs kencan anu langkung lami, janten seuseueurna pangguna henteu mayar jasa premium.



Pangguna Aplikasi Kencan Global

















































TaunPamaké
2021185 juta
2021200 juta
2021220 juta
2021235 juta
2021250 juta
2021270 juta




Kanaékan panggunaan utami didorong ku aplikasi anu langkung énggal, sapertos Tinder, Bumble sareng Hinge, anu basisna mobile sareng langkung cocog pikeun kencan biasa.Dina sababaraha taun ka pengker, Bumble sareng Hinge parantos nyobian ngalih ti Tinder, ku pamasaran produkna salaku langkung seueur pikeun hubungan tibatan hook-up.



Sanaos kencan santai henteu sapertos biasa di Asia, aya sababaraha aplikasi anu parantos nyatet pangguna aktif bulanan dua digit.Tantan, dioperasikeun ku panyadia milarian sosial Cina Mono, mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna, kalayan diperkirakeun 20 juta pangguna aktif bulanan.



Pangsa Pasar App Bobogohan Global



Sumber: Airnow, DSR, Mixpanel



Badoo sareng Tinder mangrupikeun dua platform panggedéna di dunya, sanaos Tinder siga anu masih berkembang sedengkeun Badoo kaleungitan pangguna aktip dina lima taun ka pengker.Bumble nyaéta panantang pikeun kaunggulan Tinder di pasar Amérika Kalér sareng Éropa.



Karesep parantos robih sakedik dina lima taun ka pengker, sabab pangguna milari aplikasi anu ngurus hubungan jangka panjang tibatan kasual hook-up.Sedengkeun jasa anu langkung lami, sapertos Match.com sareng Nyatu Lauk, nyayogikeun jasa anu langkung serius ieu, Bumble sareng Hinge parantos nyobian retrofit aplikasi na pikeun ngalayanan kadua pasar.



Catetan: Nilai dumasar kana pangguna aktif bulanan.



Bagikeun Pasar App Bobogohan AS



Sumber: Statista, Verto



Dibandingkeun sareng hasil global, Badoo ampir teu aya di pasar AS.Ukuran Tinder sareng Bumble, dibandingkeun sareng situs kencan warisan sapertos Match.com sareng Nyatu Ikan, ngagambarkeun kumaha kencan online parantos bergeser ka pangalaman anu langkung kasual, berorientasi seluler.IAC, anu ngagaduhan Grup Cocog, ngatur unggal jasa dina daptar ieu sajaba ti Bumble sareng Grindr.



Catetan: Nilai dumasar kana pangguna aktif bulanan.



Peunteun Aplikasi Kencan Global

















































AppPeunteun
Tinder$ 10 milyar
Ngabuburit$ 4 milyar
Tantan$ 3 milyar
Badoo$ 3 milyar
Hinge$ 2 milyar
Grindr$ 0,6 milyar




Salaku aplikasi anu paling populér di daérah pangasilan-per-pangguna anu paling luhur (Amérika Kalér), Tinder parantos hargana mandiri langkung luhur tibatan Badoo, anu ngagaduhan inpormasi pangguna aktif bulanan anu sami.Pemirsa utama Badoo nyaéta di Éropa sareng Amérika Kidul, anu rata-rata kurang kamungkinan nyéépkeun artos pikeun aplikasi kencan.



MagicLab, pamekar di balik Bumble sareng Badoo, nembé ngarobih nami perusahaan janten Bumble.Perusahaan gabungan diharepkeun ka IPO dina pangajen $ 6 dugi $ 8 milyar.Kami yakin Bumble langkung berharga tina dua aset, kusabab pertumbuhanana terakhir di pasar AS.Ex-CEO MagicLab, Andrey Andreev, nembé ngical perusahaan ka perusahaan investasi Blackstone $ 3 milyar, langkung saé tibatan perkiraan nilai Bumble.



Valuasi tinggi Hinge asalna tina demografi na, anu utamina mah mahasiswa Amérika Kalér.



Aplikasi Kencan Global Diperkirakeun Penghasilan

















































TaunPanghasilan
2021$ 3,08 milyar
2021$ 3,33 milyar
2021$ 3,72 milyar
2021$ 4,36 milyar
2021$ 5,05 milyar
2021$ 5,71 milyar




Sektor aplikasi kencan diarepkeun bakal tumuh dina tingkat anu tetep, sabab langkung seueur pangguna di Amérika Kalér, Éropa sareng Amérika Kidul ngaktipkeun akun.



Teu mungkin yén persaingan anyar bakal muncul di pasar Amérika Kalér, sabab Tinder, Bumble sareng Hinge nutupan kasual dugi ka serius;murid ka profesional yuswa pertengahan.Ladenan sanés sapertos OKCupid sareng Match.com nutupan hubungan anu langkung lami sareng langkung serius.



Sanaos Cina parantos janten pasar konci kencan online, kacuali aya révolusi sosial anu memberdayakeun kencan kasual pikeun milarian pasangan, urang ngarepkeun pasar tetep langkung alit tibatan Amérika Kalér sareng Éropa.



Aplikasi kencan online paling populér di Amérika Serikat, ku ukuran audién



Ti Séptémber 2021, Tinder ngalaporkeun jangkauan pemirsa 7,86 juta pangguna di Amérika Serikat, ngajantenkeun kencan online paling populér.Bumble anu peringkat kadua ngagaduhan 5.03 juta pangguna sélulér AS.Sacara global, tinder.com rengking katilu halaman wéb online pang populerna anu katilu dina Maret 2021, kalayan sakitar 59 juta kunjungan salami bulan ieu.Situs kencan anu terkenal dina mangsa ieu badoo.com, kalayan 182,5 juta kunjungan per bulan.



Démografi pangguna Tinder di Amérika Serikat



Dina April 2021, individu anu umurna antara 30 sareng 44 taun nyiptakeun pangsa pangageungna pikeun pangguna Tinder di Amérika Serikat.Tinder kirang kasohor di antara déwasa dina kelompok umur 55-64, kalayan ngan genep persén réspondén nganggo aplikasi kencan.Salaku tambahan, Tinder narik sacara signifikan langkung seueur lalaki tibatan pangguna awéwé, kalayan saham masing-masing 72 persén sareng 28 persén.



15 Situs Kencan sareng Aplikasi Pangsaéna di 2021: Daptar Platform Kencan Online Top dumasar Tipe



Situs sareng aplikasi kencan seueur ayeuna sareng naros ka batur ngeunaan situs karesepna bakal ngahasilkeun réspon anu unik sapertos jalma éta sorangan.



Sedengkeun sababaraha urang panginten milarian cinta sareng perkawinan, anu sanés panginten milarian anu langkung santai.



Situs kencan anu pangsaéna nawiskeun seueur jinis sareng privasi, sareng fitur sanésna.Tulisan ieu ngagaduhan tujuan pikeun nempatkeun situs kencan anu pangsaéna pikeun kaayaan anu unik sareng tujuan hubungan masing-masing jalma.



Katingali heula:





  1. Pangsaéna pikeun hubungan serius -Eharmony


  2. Pangsaéna pikeunpropésional anudamel -EliteSingles


  3. Situs kencan gratispangsaéna-Okcupid


  4. Situs kencan kasualpangsaéna-AdultFriendFinder


  5. Aplikasi kencan panggedéna -Tinder


  6. Situs kencan senior pangsaéna -SilverSingles


  7. Sistem cocog kapribadian pangalusna -Hinge


  8. Pangsaéna pikeun jomblo kristen -ChristianMingle


  9. Situs kencan anu paling kawin -AshleyMadison


  10. Aplikasi kencan pangalusna pikeun awéwé -Bumble


  11. Langkung seueur awéwé tibatan lalaki -Milarian


  12. Situs kencan serius pikeun sahandapeun 30 taun -Zoosk


Kumaha Situs Kencan Pangsaéna Dipeunteun:



Tinjauan pangguna- Kanggo unggal situs kencan kami ningali ulasan toko aplikasi, diskusi forum, sareng ulasan trustpilot pikeun milarian situs kalayan peringkat rata-rata pangluhurna dina kategori anu ditangtukeun.



Privasi sareng kaamanan- Sadayana parantos nguping carita pikasieuneun ngeunaan tanggal online janten haseum atanapi bahaya.Situs kencan anu pangsaéna nampilkeun fitur privasi built-in sareng bahkan moderator pikeun ngaléngkah nalika pangguna teu aya hubunganana atanapi résiko pikeun batur.



Fitur anu unik- Sababaraha situs wéb kencan ngan nawiskeun pilihan pendakan langsung, naha ngalangkungan obrolan atanapi video call.Anu sanés ngabantosan jalma-jalma mendakan pertandinganana sareng pertandingan kasaluyuan, pilihan nyaring, sareng seueur deui.Fitur tambahan ieu nunjukkeun kasempetan anu hadé pikeun suksés.



15 Situs Kencan Pangsaéna pikeun 2021



1.Eharmony- Pangsaéna pikeun hubungan anu serius



Jutaan pasangan parantos disambungkeun ku Eharmony-nyatana, 400+ pangguna nikah ka batur anu aranjeunna pendakan dina halaman wéb unggal dintenna.Platform bahkan parantos kéngingkeun penghargaan salaku situs anu pangsaéna pikeun milarian hubungan anu stabil.



Eharmony ngabutuhkeun pangguna pikeun ngalengkepan survey anu panjang nalika didaptarkeun, anu fungsina salaku "sistem cocog kasaluyuan."Situs teras nganggo inpormasi ieu pikeun nampilkeun pangguna anu tiasa-janten pilihan kencan anu suksés.



Metodologi selektif anu disetir data ieu mangrupikeun alesan kunaon Eharmony mangrupikeun alternatif anu saé pikeun saha waé anu milarian hubungan jangka panjang.



2.Jomblo Élit- Pangsaéna pikeun propésional anu digawé



Kaanggotaan Elite Singles 'mumpuni pisan, ngajantenkeun pilihan anu saé upami pangguna milari paguneman anu stimulasi.Sakitar 85 persén pamilon ngagaduhan gelar pendidikan tinggi, sareng 90 persén di luhur 30 taun.Statistik ieu nguatkeun pangalaman hirup kana persamaan kencan.



Situs cocog sareng pangguna sareng anu sanés nganggo algoritma anu difokuskeun résponna kana angkét.Jalma-jalma biasana ngagunakeunana pikeun milari kemitraan jangka panjang, boh di jero negeri atanapi di luar negeri.Ayeuna aktip di 25 nagara.



3.AdultFriendFinder- Pangsaéna pikeun hookup



Situs ieu henteu dimaksadkeun pikeun saha waé anu milarian hubungan jangka panjang.Éta nyayogikeun dua pilihan primér: flirting (dina aplikasi) atanapi ngaitkeun.Éta pisan, sareng pikeun sababaraha jalma, éta anu dipikahoyong ku aranjeunna.



AFF, atanapi sawawa Friend Finder, kalebet sababaraha pilihan komunikasi, kalebet olahtalatah, pidéo ("tanggal online"), live feeds, sareng paguneman komunitas.



Ngadaptar sareng aplikasi ieu saderhana.Béda sareng situs kencan anu sanés anu peryogi angket, AFF ngajantenkeun prosés pendaptaran 30 detik.Pamaké teras tiasa ngamimitian milarian langsung.



4.SilverSingles- Pangsaéna kanggo jomblo langkung ti 50 taun



SilverSingles parantos aya salami 17 taun sareng mangrupikeun salah sahiji aplikasi kencan anu pangkolotna pikeun jalma anu langkung ti 50 taun. Layanan sacara manual ngeceskeun unggal profil, mastikeun yén palangganna asli sareng aman.



Pangguna ngeusian kuesioner kapribadian anu detil anu kalebet rencana kahirupan, prioritas, sikep, sareng detil anu sanés, janten halaman wéb tiasa nyaring patandingan anu pas.



Platformna tiasa diaksés ngalangkungan halaman wéb atanapi aplikasi sélulér dimana kaanggotaan dasar gratis.



5.Bumble- Pilihan anu hadé pikeun awéwé



Bumble mahiwal di antara aplikasi kencan sabab éta ngawasa awéwé pikeun ngamimitian komunikasi.Lalaki teu tiasa ngahubungi pertandingan awéwéna kecuali awéwé awéwé kontak heula.Hal ieu ngamungkinkeun awéwé pikeun mingpin sakali.



Platform museur kana kontak langsung.Pangguna gaduh 24 jam kanggo kontak, sareng saatos éta, pertandingan kadaluarsana.Ieu nunjukkeun yén situs éta diarahkeun kana hookup spontan, tapi éta ogé cocog pikeun anu teu resep nyéépkeun seueur waktos pikeun milarian.



Aplikasi na ngahijikeun sareng seamless sareng platform jejaring sosial sapertos Facebook, Spotify, sareng Instagram, ngamungkinkeun pangguna pikeun nembongkeun sababaraha aspek kapribadianana.Akun ogé diverifikasi pikeun ngabantosan nyingkahan propil palsu tina sering muncul.



6.Hinge- Aplikasi kencan inovatif



Perusahaan ngaluncurkeun deui Hinge di 2021, sareng éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi kencan anu paling sering dibahas dina taun-taun ayeuna, sigana kusabab tingkat kasuksésan para pangguna.Kira-kira 75 persén pangguna Hinge milih pikeun angkat dina tanggal kadua saatos nyumpingan pertandingan.



Anu ngagaduhan profil Hinge ogé tiasa ngantunkeun ulasan, anu parangkat lunak Hinge teras dianggo pikeun ngabantosan algoritma cocogna di waktos payun.



Platform Hinge pikaresepeun sabab éta ngadorong pangguna pikeun resep atanapi mairan dina bagian anu tangtu dina profil jalma sanés.Éta nyayogikeun cara pikeun jalma-jalma pikeun berinteraksi ngalangkungan obrolan biasa.



8.Milarian- Kanggo bapak gula sareng orok gula



Milarian unik sabab difokuskeun ngahubungkeun jalma ngora (orok gula) sareng bapak gula anu langkung sepuh.Tétéla, éta langkung umum tibatan anu dipercaya, nunjukkeun platform éta ayeuna gaduh langkung ti 10 juta palanggan.Masing-masing jalma tiasa netepkeun istilahna sateuacan nyambung, naha aranjeunna hoyong ngumbara, nungtut sangu, atanapi spésifikasi anu sanés.



Aya babandingan awéwé-ka-lalaki anu luhur, anu hartosna bapak gaduh seueur pilihan pikeun dipilih, sanaos ogé nunjukkeun yén persaingan tiasa sengit pikeun orok.



9.JDate-JombloYahudi waé



JDate mangrupikeun jasa kencan khusus pikeun jomblo Yahudi.Didirikeun taun 1997 sareng ayeuna tiasa diaksés di langkung ti 100 nagara, ngamungkinkeun pangguna komunikasi sareng single Yahudi dina lima basa anu béda (Inggris, Ibrani, Perancis, Jerman, sareng Spanyol).



Nalika ngeunaan perkawinan Yahudi online, JDate tanggung jawab cocog sareng langkung ti 50 persén pasangan éta.



Pangguna tiasa ngahubungi saha waé anu gaduh kaanggotaan gratis atanapi mayar.Layanan palanggan mariksa unggal profil pikeun mastikeun yén éta diciptakeun ku konsumén asli.



10.ChristianMingle- Situs kencan Kristen Pangsaéna



ChristianMingle ngabantosan pangguna dina komunitas kristen sareng mendakan cinta anu salamina.Éta pamer langkung ti 1 juta pangguna, sareng situs éta jelas-jelas ngadorong "kencan dumasar iman" pikeun poténsi jangka panjang.



Aya pilihan akun gratis atanapi kaanggotaan bulanan pikeun $ 29.95.Anu terakhir dibéré jaminan, dimana pangguna tiasa nampi genep bulan gratis saatos kaanggotaan genep bulan awalna parantos réngsé upami aranjeunna henteu mendakan anu cocog.



11.Zoosk- Komunitas internasional ageung



Zoosk gaduh salah sahiji platform panggedéna dina skala internasional, kalayan langkung ti 40 juta anggota di dunya.Unggal dinten, pangguna ieu ngirimkeun langkung ti 3 juta pesen dina 25 basa anu béda.Zoosk beroperasi di langkung ti 80 nagara.



Website éta ngerjakeun hal anu disebat "téknologi match match behavioral" pikeun ngabantosan single anu mendakan jalma anu cocog anu panginten tiasa disaruakeun sareng pertandingan anu di surga.



Saatos periode uji coba gratis, kaanggotaan Zoosk hargana $ 29,99 per bulan.



12.Reddit R4R- Pangsaéna pikeun pangguna Reddit



R4R, atanapi Redditor pikeun Redditor, mangrupikeun subreddit khusus pikeun ngahubungkeun pangguna.Platform henteu nganggo skéma anu cocog, tibatan, éta mangrupikeun tempat masif tina iklan pribadi.



Kriteria milarian pangguna nyandak hasil anu aranjeunna pikaresep.Konsumén reddit nganggo éta pikeun milari kagiatan, babaturan, pésta, hookup, komo hubungan jangka panjang.



Sanaon mangrupikeun forum umum, masih aya aturan anu aya hubunganana sareng umur, karusiahan, legalitas, sareng tingkah laku.Salaku conto, tulisan NSFW diidinan tapi kedah dilabélan sapertos kitu supados pangguna tiasa mutuskeun naha aranjeunna hoyong ningali tulisan atanapi henteu.



13.OkCupid- Gratis sareng populér



OkCupid mangrupikeun salah sahiji situs kencan anu paling terkenal sareng nampilkeun propil anu lengkep anu anggota sanés tiasa sacara tuntas nyeken sateuacan nyambung.Éta sayogi dina versi desktop sareng mobile, kalayan seueur detil anu tiasa diisi ku pangguna pikeun hasil anu pangsaéna.



Situs éta kalebet pisan, kalayan langkung ti 20 pilihan gender sareng orientasi seksual.



14.Ashley Madison- Situs kencan anu pangsaéna



Ashley Madison mangrupikeun salah sahiji jenis, didamel pikeun individu anu nikah hoyong gaduh urusan pribadi.Éta henteu nyambung kana rekening média sosial pikeun alesan ieu.



Aya larangan sareng fitur privasi anu sanés pikeun ngabantosan pangguna tetep anonim upami aranjeunna sieun katéwak.Salaku tambahan, Ashley Madison ngagaduhan pilihan perjalanan anu mana anggota tiasa milarian lokasi anu bakal datang sateuacanna.



Nyebutkeun Husus:



Match.com- Pertandingan parantos aya ti saprak 1995 sareng nawiskeun program mentor kencan virtual pikeun ngabantosan pamilon dina ideu match sareng dating.



Tinder- Aplikasi kencan ieu seueur populér sareng hadir sareng kapercayaan.Kaseueuran jalma nganggo éta pikeun hookup, nunjukkeun dasar pangguna anu masif sareng algoritma anu disetir lokasi.



BlackPeopleMeet- Pikeun langkung ti 18 taun, BlackPeopleMeet parantos ngahubungkeun single Amérika Amérika milarian cinta.Situs urang 100.000+ anggota tiasa ngagoda, email, sareng ningali saha anu ningali profilna.



Grindr- Grindr khusus pikeun LGBTQA + individu.Éta dumasar lokasi, sareng pangguna utamina nganggo pikeun ngaitkeun, sanaos pertandingan jangka panjang ogé dimungkinkeun.



Nyatu Lauk- Halaman wéb kencan ieu dumasarkeun Kanada, tapi ngamungkinkeun pangguna komunikasi sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya.



Naha Jalma Nganggo Situs Kencan Online?



Situs kencan ngalaan jalma ka kolam renang anu jauh langkung ageung tibatan hiji jalma ngagaduhan kasempetan pikeun pendak dina kahirupan nyata.Ieu hususna pikeun pangguna anu ngagaduhan kelompok sosial terbatas, énggal di kota, atanapi anu sanésna.



Ngagunakeun situs ieu ogé tiasa ngijinkeun pangguna janten langkung pilih dumasar kana kriteria anu penting pikeun aranjeunna: nilai-nilai anu dibagikeun, hobi, atanapi jinis hubungan anu dipikahoyong.



Naha Kencan Aplikasi Aman?



Umumna, enya, aplikasi kencan aman, tapi masih peryogi kauninga sareng ati-ati.Aplikasi ngagaduhan fitur privasi pikeun mantuan anggota kaluar, sapertos verifikasi profil.Jaba tangtu ogé nyeken pamilon sacara manual, nambihan lapisan kaamanan tambahan pikeun prosés na.



Individu henteu kedah nyayogikeun inpormasi pribadi sateuacan pendak sareng batur dina kahirupan nyata, sapertos nami kulawarga, alamat, atanapi bahkan lingkunganana.Éta ogé pinter ngatur kencan munggaran di rohangan umum.Ngahubungan babaturan sateuacanna sareng ngantepkeun aranjeunna terang yén aranjeunna badé kencan sareng muhrim ogé sanés ide anu goréng.



Kumaha carana mastikeun kasalametan anjeun nalika kencan online?



Entong nyayogikeun inpormasi pribadi ka batur online, utamina sateuacan pendak sacara langsung.Inpormasi ieu kalebet nami kulawarga, dunungan, alamat, sareng bahkan lingkungan.



Nalika pendak sareng anu online, atur sababaraha tanggal munggaran pikeun lumangsung di tempat umum.Ieu tiasa janten kafé, hotél, téater, atanapi tempat umum anu sanés.Nyingkahan daérah anu kapisah sapertos pantai, sareng henteu pernah ngantep jalma asing ka bumi.



Akhirna, kontak sareng réréncangan sateuacan tanggal pikeun nginpokeun ka aranjeunna dimana dimana sareng waktos mulang anu diantisipasi.Béja aranjeunna nalika waktuna angkat ka bumi.Pikeun nyayogikeun lapisan panyalindungan tambahan, nyungkeun aranjeunna nelepon atanapi nga-sms salami tanggal éta pikeun mastikeun kasalametan maksimal.



Saran Tanggal munggaran



Kencan kanggo pertama kalina tiasa ageung!Pikeun mastikeun kasalametan optimal sareng pikeun minuhan patandingan sacara langsung, turutan tip ieu:



Tetep pikiran kabuka.Individu tiasa katingali béda pisan sacara pribadi tibatan online, janten kedah siap pikeun preferensi pikeun robih.



Hindarkeun teuing formal.Ngadegkeun rapat sosial, sapertos tanggal tuang siang, ngamungkinkeun para pangguna pikeun silih kenal tanpa ngarasa wajib nyéépkeun jam-jam sasarengan.



Tingali deui paguneman sateuacan lumangsung tanggal.Baca deui profil jalma éta sareng marios naon anu dibahas, sareng ngajadwalkeun topik diskusi umum.



Naha Mungkin Ngembangkeun Hubungan Serius Nalika Kencan Online?



Leres, éta mungkin!Upami dua jalmi pendak, kompatibel, sareng kimia aya, hubungan éta tiasa ngajantenkeun hal anu stabil sareng aman.Éta kajadian unggal dinten, hatur nuhun kana situs sapertos Eharmony.



Situs Kencan Online dina Kacindekan



Trik pikeun kencan online nyaéta pikeun jalma anu terang naon anu aranjeunna pikahoyong sareng peryogi dina hubungan sateuacanna.Dumasar kana daptar di luhur, aya seueur jinis hubungan anu tiasa dipendakan dina situs ieu.



Ngajaga ati-ati tapi pikiran kabuka nalika ngagunakeun situs kencan.Unggal situs di dieu aya anu tiasa ditawarkeun, gumantung kana anu dihoyongkeun ku pangguna.



Didatangan tigersoftinder.com pikeun langkung babandinganana produk sareng ulasan.



Bantahan: Inpormasi sanés mangrupikeun naséhat atanapi tawaran pikeun ngagaleuh.Naon waé pameseran anu didamel tina siaran pers di luhur dilakukeun ku résiko anjeun nyalira.Taroskeun ka ahli panaséhat atanapi ahli sateuacan mésér sapertos kitu.Mésér naon waé anu dilakukeun tina tautan ieu tunduk kana istilah akhir sareng kaayaan jual situs wéb anu disebatkeun dina sumberna.Panerbit eusi sareng mitra distribusi hilirna henteu nyandak tanggungan langsung atanapi henteu langsung.Upami anjeun ngagaduhan keluhan atanapi masalah hak cipta anu aya hubunganana sareng tulisan ieu, hatur nuhun ka perusahaan anu aya berita ngeunaan ieu.Tautan anu aya dina tinjauan produk ieu tiasa ngahasilkeun komisi alit ka panulis upami anjeun milih mésér produk anu disarankeun tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.



happn - Aplikasi kencan lokal



Kalayan langkung ti 100 juta anggota, happn mangrupikeun aplikasi kencan anu ngamungkinkeun anjeun mendakan sadayana anu parantos anjeun jalan;takdir jalma parantos mutuskeun anjeun kedah pendak.Siga propil anu narik ati anjeun, dapatkan Crush sareng anu paling penting, kumpul!



KUMAHA GAMPANGNA?



Nalika anjeun nyebrang jalur sareng pangguna anu séjén anu bagja, profilna nembongan dina aplikasi anjeun.Naha aya anu néwak anjeun?Siga aranjeunna cicingeun.Kami janji, jalma éta moal pernah terang, kecuali upami aranjeunna Suka anjeun deui.Naha anjeun hoyong nonjol?Kirimkeun aranjeunna FlashNote.Ayeuna anjeun tiasa ngirim pesen sateuacan anjeun malah naksir.Sareng upami Resep saling, maka Naksir milik anjeun!Ayeuna anjeun tiasa ngobrol atanapi nyetél telepon pidéo, sareng kami ngandelkeun anjeun pikeun ngajantenkeun pesen anu munggaran janten berkesan.Pamerkeun kamampuan nulis anjeun!



Aplikasi happn gratis pikeun diunduh sareng dianggo.Upami anjeun hoyong aksés kana langkung seueur fitur, anjeun tiasa ngalih kana Premium ku mésér langganan.Kalayan Premium, anjeun kéngingkeun aksés kana daptar jalma anu resep profil anjeun sareng anjeun tiasa ngirim FlashNotes kana profil paporit anjeun janten anjeun pasti bakal kasohor.



CRUSH KAYAKINAN



Aplikasi happn dumasarkeun kana prinsip kapamalian: anjeun moal nampi pesen ti batur anu anjeun henteu resep. Dina bagja, karusiahan mangrupikeun prioritas kami: lokasi anjeun henteu pernah katingali ku anggota sanés, ngan ukur tempat-tempat anu anjeun pasihan jalan aranjeunna ditampilkeun.Geolokasi anjeun bakal aktip pikeun kabagjaan pikeun nembongkeun ka anjeun anu parantos anjeun jalankeun.

jAntivirus